BBQ MasterClass “Vergeten Vleesch”

Op het mooie terras van onze buitenlocatie op Landgoed Beukenrode in Doorn verzorgen wij inmiddels voor het 3de jaar onze populaire MasterClass BBQ !

De MasterClass is voor iedereen die meer weer wil weten over het betere BBQ werk en de grote verscheidenheid aan technieken. We gaan aan de gang met diverse soorten BBQ’s zoals The Bastard Kamado BBQ, Afrikaanse Braai, Le Gooker Houtoven, de Weber en op hout gestookte Off-Set Smokers. Aan het eind van de dag zal je de techniek van het BBQ-en beter begrijpen en dit thuis ook kunnen toepassen zodat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van je eigen BBQ !

Pitmaster Thijs Staffhorst zal jullie meenemen in de wereld van het Vergheten Vleesch en alle tips en trucs van het High&Fast en Low&Slow principe uit de doeken doen.
Kruidenrubs en BBQ sauzen worden zelf gemaakt en gebruikt en natuurlijk proeven we van begin tot eind wat er bereid is !

Aan het eind van de dag verdelen we eventueel overgebleven vlees en kruidenrubs en krijg je de Keynotes met recepturen mee naar huis.

De MasterClass biedt ruimte aan maximaal 15 personen dus schrijf je snel in.

Datum:
Zondag 19 augustus 2018, 12:00 uur – 17:00 uur

Locatie:
Jachthuis Beukenrode

Adres:
Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn

Thema:
BBQ : MasterClass Vergheten Vleesch

Gastspreker:
Thijs Staffhorst

Prijs:
100 euro per persoon. Dit is inclusief:

  • Vleesch en overige ingrediënten
  • Vouchers met grote kortingen op The Bastard BBQ’s en accessoires en Le Gooker
  • Alle dranken ( met uitzondering van gedestilleerd ) gedurende de MasterClass

Opgeven via info@deheerenvandriebergen.nl of 030-8201287