Was de werkdruk de afgelopen periode wat hoog of wil jij je collega’s beter leren kennen? Dan zijn jij en jouw team toe aan een leuke teambuilding activiteit! In deze blog benoemen we een aantal activiteiten die bijdragen aan het versterken van de band met je team!

Volg een kookworkshop

Iedereen kookt weleens. Dee één houdt er wat meer van dan de ander. Feit blijft dat eten mensen samenbrengt en zo ook het koken. Daarom is een kookworkshop een geschikte activiteit voor jouw en je team! Bij De Heeren van Driebergen volg je geweldige kookworkshops.!

We bieden acht soorten thema kookworkshops aan. Meer leren over de culinaire Franse keuken? Geweldige Spaanse tapas leren bereiden of de pure Italiaanse keuken ontdekken? Bij ons kan het allemaal. Wil je liever een kookworkshop op maat samenstellen, afgestemd op je wensen en behoeften? Dan zorgen wij voor een speciale kookworkshop op maat.

Lekker dineren

Als koken voor jou en je collega’s een lat te hoog is, dan is het altijd nog mogelijk om een stap verder van het eten te genieten. Bij ons heb je de keuze voor Chef’s Table, waarbij een top chef bij jou aan tafel de gerechten klaarmaakt. Kom van dichtbij kijken naar de werkwijze van onze chef! Daarnaast kun je kiezen voor Private dining, waarbij je in privésfeer kunt dineren met jouw team. Tot slot kun je kiezen voor een Walking dinner, waarbij kleine gerechtjes worden gemaakt en geserveerd bij jou op locatie.

Vergader als nooit tevoren

Vergaderen zal niet het eerste zijn wat in je opkomt wanneer je op zoek bent naar een goede teambuilding activiteit.  Echter, een goed voorbereidde meeting kan zeker bijdragen aan de teambuilding. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld een diner, BBQ of lunch.  BijDe Heeren van Driebergen bieden we de leukste vergaderarrangementen afgestemd op al jouw wensen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor samengestelde arrangementen van 3, 6 of 8 uur. Het is ook mogelijk om per uur te vergaderen en kun je bij ons ontbijten, lunchen, borrelen, dineren of BBQ’en.