PER AUTO
Uit de richting Utrecht, Amsterdam en Den Haag:
Snelweg A12, Utrecht/Arnhem, afslag 20, Driebergen/Zeist
Onderaan bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf, bij de eerste verkeerslichten gaat u naar links (Loolaan) en volg de borden Austerlitz. Aan het einde van deze weg gaat u op de rotonde de 2e afslag rechts richting Austerlitz en bij de eerstvolgende verkeerslichten (kruispunt) naar rechts, de Traay op. Na een paar honderd meter vindt u De Heeren van Driebergen aan uw linkerhand.

Uit de richting Arnhem:
Snelweg A12, Arnhem/Utrecht, afrit 20 Driebergen/Zeist
Onderaan bij de verkeerslichten gaat u linksaf, bij de tweede verkeerslichten gaat u naar links (Loolaan) en volgt de borden Austerlitz. Aan het einde van deze laan gaat u op de rotonde de 2e straat rechts richting Austerlitz en bij de eerstvolgende verkeerslichten (kruispunt) naar rechts, de Traay op. Na een paar honderd meter vindt u De Heeren van Driebergen aan uw linkerhand.

Uit de richting Amersfoort:
Snelweg A28, Amersfoort/Utrecht, afslag 5 Maarn (Amersfoort-Zuid), richting Maarn/Doorn (N227).
Op de kruising met N224 gaat u naar rechts richting Austerlitz/Zeist en op die weg neemt u de 1e afslag links naar Driebergen. Na ongeveer 3 kilometer gaat u bij de stoplichten rechtdoor. Na een paar honderd meter vindt u De Heeren van Driebergen aan uw linkerhand.
PER OPENBAAR VERVOER
U kunt per trein reizen via Utrecht of Arnhem naar station Driebergen-Zeist. Vanaf daar gaan er bussen 50, 56 en 71 naar de Traay. U steekt over bij de stoplichten, de Traay op. Daar loopt u alsmaar rechtdoor. Het pand van De Heeren van Driebergen zal aan uw rechterkant te vinden zijn na een paar honderd meter.

U kunt ook online een taxi reserveren. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u graag naar de site van Aro Anders Taxi / Hoek?

OV-FIETSEN
Op station Driebergen-Zeist is een fietsenstalling aanwezig waar ov-fietsen te huur zijn. Om hiervan gebruik te maken heeft u een ov-chipkaart nodig welke is gekoppeld aan de ov-fietspas. De kosten bedragen € 3,50 per 24 uur. Voor meer info verwijzen wij u graag naar de website www.ov-fiets.nl. Indien u geen ov-chipkaart heeft, kunt u hier ook terecht voor een huurfiets vanaf € 7,50 per dag (plus € 50,00 borg). De openingstijden van de fietsenstalling zijn ma t/m vr. 7.00 – 20.00 uur