De zomer is inmiddels begonnen en dat betekent dat het weer beter wordt en ons eetgedrag veranderd. Ook bij de Heeren merken we dit en spelen we hier graag op in.

Lichte maaltijden

Het warme weer zorgt er vaak voor dat we minder honger hebben. In de zomer zijn salades dan ook enorm populair. Een gezonde, lichte maaltijd die snel en makkelijk te bereiden is. Sla bevat echter vaak veel water, maak je diverse salade daarom wat steviger en gezonder door bijvoorbeeld spinazie toe te voegen en een stukje vlees als kip, spekjes of eend.

Borrelplankjes

Een ander fenomeen van de zomer is dat we met z’n allen veel vaker de terrassen op gaan. Met een heerlijke versnapering in de zon komen ook vaak de borrelplankjes op tafel. Ook bij de Heeren zijn we fan van de Nederlandse bitterbal en maken we deze op onze eigen manier, met wild vlees! Tijdens een diner arrangement kun je deze bij ons proberen als tussengerecht.

Barbecue seizoen

We hebben het er al meerdere keren over gehad de laatste tijd, maar we zijn er dan ook groot fan van. Het barbecue seizoen! Als we het over de zomer hebben, dan hebben we automatisch ook over barbecueën.  Verfris je barbecue skills, of wordt een nieuwe grillmeester met onze BBQ Masterclass “Vergeten Vleesch” en verwen je zomergasten.

Verkoelende afsluiting

De perfecte manier om af te koelen met het warme zomerweer is met ijs. Daarnaast is een dessert een heerlijk afsluitend gerecht dat eigenlijk het hele jaar door in trek is. In de zomer kiezen we alleen minder voor de ovengerechten als fondants of apfelstrudel, maar eerder voor sorbetijs en vers fruit.