Kookcursus Utrecht

Altijd al eens willen koken onder leiding van een professionele chef? Kies dan voor een kookcursus bij De Heeren van Driebergen. De kookcursus staat garant voor een culinaire beleving en veel gezelligheid. Of u nu een gevorderde hobbykok bent of nog niet veel ervaring heeft, de kookworkshops zijn leerzaam voor ieder niveau. Kom langs met collega’s, vrienden of familie en wij zorgen voor de leukste kookcursus in de omgeving van Utrecht!

Thema kookcursus Utrecht

U kunt bij ons kiezen uit acht verschillende thema kookcursussen. Al onze kookcursussen vinden plaats in onze prachtige en zeer complete kookstudio in Driebergen. De kookcursussen zijn vooraf samengesteld door onze professionele chefs en u werkt met de beste seizoensgebonden en lokale producten. Tijdens de kookcursus voorziet onze bediening  u van drankjes en kunt u zich volledig bezighouden met het 4-gangenmenu dat u gaat bereiden en verorberen.

Onze acht thema kookcursussen:

Stel uw kookcursus samen | De Heeren van Driebergen

Wij begrijpen als geen ander dat het bij koken draait om de details. Daarom kunt u bij ons altijd leuke aanvullingen toevoegen aan één van de acht kookcursussen. Kies er bijvoorbeeld voor om vooraf te genieten van amuses. Deze kleine maar heerlijke hapjes zijn de perfecte aanvulling op uw kookcursus. Daarnaast is een wijnarrangement natuurlijk ook een welkome aanvulling op de gerechten. Wijn kan een gerecht net even naar een hoger niveau tillen, waardoor u nog meer kunt genieten van de smaak. Verder is een bedrukt kookschort met uw bedrijfslogo of eigen naam ook een mogelijkheid. Dit is een leuk aandenken aan deze culinaire beleving en het verhoogt natuurlijk het teamgevoel!

Contact opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030-8201287. Ook kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl. Wij hopen u en uw collega’s binnenkort te kunnen verwelkomen in onze kookstudio!

Kookcursus Utrecht 1 - De Heeren van Driebergen Kookcursus Utrecht 2 - De Heeren van Driebergen   Kookcursus Utrecht 5 - De Heeren van Driebergen

Kookcursus Utrecht bij De Heeren van Driebergen

Waarom een kookcursus bij ons?

  • Gelegen in het hart van Nederland
  • Streek- en seizoensproducten
  • Zeer ruime kookeilanden
  • Capaciteit tot en met 70 personen
  • U boekt de locatie exclusief voor uw groep
  • Sfeervol restaurant
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Groot terras met zon
Contact opnemen