Kookworkshop Kookstudio Utrecht - De Heeren van Driebergen Kookstudio Utrecht tafels Kookstudio Utrecht - het pand Kookstudio Utrecht - Sfeer Kookstudio Utrecht - Kookworkshop

Kookstudio Utrecht

Bij De Heeren van Driebergen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een unieke kookstudio in Utrecht en omgeving. Bij ons bent u gegarandeerd van een gezellige avond samen koken en een culinaire beleving. Wij verzorgen thema kookworkshops, open kookworkshops en bieden onze locatie aan voor kookclubs.

De Heeren van Driebergen is gevestigd in een voormalig houtzagerij in het centrum van Driebergen. Binnen kunt u genieten van de prachtige kookstudio en de sfeervolle inrichting.  Onze professionele kookstudio heeft zeer ruime kookeilanden waar u tijdens een kookworkshop gebruik maakt van de beste lokale en seizoensgebonden producten.

Kookworkshops in onze kookstudio Utrecht

U heeft bij ons de keuze uit acht vooraf samengestelde thema kookworkshops. Verder is elke kookworkshop geheel naar eigen wens samen te stellen. U kunt hierbij denken aan een drank- of wijnarrangement of het vooraf verorberen van heerlijke amuses bij de borrel. Ook kunt u bij ons kiezen voor een open kookworkshop die wij periodiek organiseren. Elk seizoen hebben we weer een andere kookworkshop die past bij het seizoen.

Onze acht vooraf samengestelde thema kookworkshops:

Kookstudio Utrecht | De Heeren van Driebergen

Tijdens onze kookworkshop begeleiden professionele chefs u tijdens het koken. Wij gebruiken altijd de beste seizoensgebonden en lokale producten. In onze kookstudio bereidt u samen een prachtig 4-gangenmenu terwijl de bediening de drankjes verzorgt.  Of u nu zelf, met familie, collega’s of vrienden komt, wij zorgen dat iedereen zich thuis voelt in onze kookstudio.

Op zoek naar een unieke kookstudio in omgeving Utrecht? Vraag een offerte aan via de website of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 030-8201287. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 18:00 uur. Ook kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl.