Kookworkshop bedrijfsuitje

Kookworkshop bedrijfsuitje Utrecht 1 Kookworkshop bedrijfsuitje Utrecht 2 Kookworkshop bedrijfsuitje Utrecht 3 Kookworkshop bedrijfsuitje Utrecht 4 Kookworkshop Utrecht bedrijfsuitje Utrecht 5

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje dat ook nog eens leerzaam is? Plan samen met uw collega’s een kookworkshop bij De Heeren van Driebergen in en laat uw collega’s zien wat u in huis heeft! Een kookworkshop bij ons zorgt voor een bedrijfsuitje vol gezelligheid en heerlijk eten.

Bij De Heeren van Driebergen kunt u kiezen uit acht vooraf  samengestelde kookworkshops, welke worden gegeven onder leiding van professionele chefs. In onze prachtige kookstudio kookt u op grote kookeilanden en maakt u gebruik van de beste lokale en seizoensgebonden producten. Bereid samen met uw collega’s een prachtig 4-gangenmenu terwijl onze medewerkers uit de bediening u allemaal voorzien van drankjes.

Onze thema kookworkshops:

Het leukste kookworkshop bedrijfsuitje

Maak uw bedrijfsuitje nog leuker met een aanvullend arrangement.  Zo kunt u ervoor kiezen de avond te beginnen met heerlijke amuses bij de borrel. Ook kunt u gaan voor een drank- of wijnarrangement. Maak het bedrijfsuitje compleet met een short met eigen opdruk! U kunt ervoor kiezen uw naam, logo of een slogan op het schort te laten bedrukken.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een kookworkshop bedrijfsuitje? Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan. U kunt de gewenste workshop selecteren en u kunt aangeven welke aanvullingen u wenst. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte op maat. Contact opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030-8201287. Ook kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl. Wij hopen u en uw collega’s binnenkort te kunnen verwelkomen in onze kookstudio!