Kookworkshop Utrecht

Kookworkshop Utrecht

Op zoek naar een unieke kookworkshop in Utrecht en omgeving? Dan bent u bij De Heeren van Driebergen aan het juiste adres. Wij zorgen graag voor een kookworkshop op maat en exclusief voor u en uw gezelschap. Een culinaire beleving samen met vrienden, collega’s of familie!

Kookworkshop Utrecht bij De Heeren van Driebergen

Bij De Heeren van Driebergen kunt u kiezen uit acht leuke thema kookworkshop. Uiteraard is eigen invulling hierin altijd mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld allergieën of dieetwensen? Wij houden hier graag rekening mee. Ook kunt u uw kookworkshop extra aanvullen met bijvoorbeeld amuses, een wijn- of drankarrangement en zelfs eigen bedrukte schorten!

De thema kookworkshops die u kunt volgen zijn:

Wanneer u een kookworkshop bij ons volgt, kookt u altijd onder leiding van professionele chefs in de prachtige kookstudio. Wij werken met seizoensgebonden en lokale producten van de beste kwaliteit. De bediening voorziet u van drankjes tijdens de workshop.

Kookworkshop in omgeving Utrecht boeken?

Een offerte aanvragen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog specifieke vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via 030-82 012 87. Ook kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl of ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte kookworkshop!

Offerte aanvragen
Kookworkshop Utrecht - De Heeren van Driebergen