Kookworkshops

Unieke thema kookworkshop?

Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen betekent een culinaire beleving! Onder leiding van onze professionele chefs werkt u met de beste seizoensgebonden en lokale producten. In onze kookstudio bereidt u samen een prachtig 4-gangenmenu. Daarnaast zullen de medewerkers uit de bediening u voorzien van drankjes.

kookworkshops de heeren van driebergen
Meer info

Bent u lid van een kookclub?

U bent lid bij een kookclub en opzoek naar een sfeervolle locatie om te koken met deze kookclub? Kom eens koken bij de Heeren! Mocht onze prachtige locatie, professionele apparatuur en sfeervolle restaurant in de smaak vallen bij uw kookclub, dan krijgt u bij een regelmatig bezoek van ons een extra scherp tarief om de locatie te gebruiken.

kookworkshops kookclub de heeren van driebergen
Meer info

Zin om een keer te koken?

Wilt u deelnemen aan een kookclub? De Heeren van Driebergen organiseert periodiek open kookworkshops! U kunt zich alleen of met een bekende van u inschrijven op deze open kookworkshop. Elk seizoen weer een andere open kookworkshop die past bij het seizoen. Bekijk hier de agenda met de open kookworkshops voor komende periode.

kookworkshops open de heeren van driebergen
Meer info

Een kookworkshop op maat?

Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen op maat samenstellen? De Heeren van Driebergen zorgt voor een gezellige en leerzame kookworkshop afgestemd op uw wensen en behoeften. Kook onder leiding van onze professionele chefs een heerlijk gangenmenu. Of u nu met vrienden, collega’s of familie komt, wij zorgen voor een culinaire beleving!

kookworkshops op maat de heeren van driebergen
Meer info