Gezond & Vitaal Workshop

We koken met ‘superfoods’

We leggen de nadruk op pure smaken in niet alledaagse bereidingen en producten. De naam superfoods lijkt wel verbonden te zijn met onbekende producten uit verre landen maar wist u dat ons eigen land bol staat van de super groenten, oer granen en vitaminebommen? Bij de Heeren van Driebergen houden we het graag zoveel mogelijk lokaal. Vlees is biologisch en de vis strikt seizoensgebonden en met oog voor de visstand geselecteerd. De chef vertelt daarnaast ook het verhaal achter de gebruikte producten en neemt de groep mee naar de herkomst ervan.

Start offerteaanvraag

Gezond & Vitaal workshop

Wat is de inhoud van deze Gezonde workshop?

 • 4 Gezonde gerechten bereiden in groepjes
 • Koken met heldere extra gezonde recepten
 • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
 • Begeleiding van de chefs
 • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Wat gaan we maken?

De onderstaande gezonde gerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Gezond & Vitaal workshop maken.

Salade van quinoa, gepofte biet,
gestoomde worteltjes en ceviche van zeebaars
~
Soepje van geroosterde tomaten,
paprika en filodeeg met hennepzaad
~
Gegrilde steak van US sukade, kruidenolie,
clafoutis van geroosterde groenten
~
Havermoutkoek, specerijen,
goji bes en pruimen met hangop

Aanvullingen

U kunt deze workshop nog leuker maken met bijvoorbeeld:

3 luxe amuses – € 9,25

Begin de avond met heerlijke amuses bij de borrel. Welke amuses u krijgt, ligt aan wat de markt ‘s ochtends te bieden heeft. Voorkeur of dieet wensen? Wij houden er rekening mee.

Drankarrangement – € 23,50

Prosecco bij binnenkomst, Hertog Jan pils, huiswijnen van Heeren van de wijn (Frankrijk), frisdranken, koffie en thee met zoetigheid. De afkoop geldt voor 5 uur.

Wijnarrangement – € 15,50

Bijpassende wijnen bij elke gang. Onze passievolle gastheer verteld u alles over de wijnen en het proces dat er aan voorafgaat.

Give away “Schort met eigen opdruk” – € 18,50

Bedrukte schorten voor de groep, uitgedeeld voor aanvang van de workshop. Mogelijkheid voor bedrukking van uw naam, logo of slogan

Interesse?

 • Gezond & Vitaal Workshop: € 61,50.
 • Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.
 • Duur Seizoensworkshop: ca. 5 uur.
 • Vanaf 12 personen.
 • Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
 • Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.

Workshop gezond koken bij De Heeren van Driebergen

Tijdens onze Gezond en Vitaal workshop bereiden we vier heerlijke gerechten in kleine groepjes. U kookt tijdens deze workshop met heldere en extra gezonde recepten en onze professionele chefs begeleiden u de gehele kookworkshop. Uiteraard kunt u altijd uw eigen inzicht en creativiteit toepassen tijdens het maken van gerechten.

De duur van de Gezond en Vitaal workshop is circa 5 uur. Onze kookstudio beschikt over ruime kookeilanden en een sfeervol restaurant. Parkeren kan altijd gratis op ons eigen terrein. Indien u aanvullingen tijdens de kookworkshop wenst kunt u dit altijd aangeven. Begin de avond bijvoorbeeld met heerlijke amuses bij de borrel of kies voor een bijpassend wijnarrangement.

Online kunt u aangeven met hoeveel personen u de workshop gezond koken wilt volgen en welke aanvullingen u wenst. Hierna kunt u de offerteaanvraag verzenden en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Specifieke dieet wensen en allergieën kunt u altijd aan ons doorgeven. Bij De Heeren van Driebergen bent u gegarandeerd van een perfecte culinaire avond op maat. Contact opnemen? U kunt altijd mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 030-8201287. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur.

Start offerteaanvraag