Italiaanse kookworkshop

Sinds de komst van Jamie Oliver is Nederland verslaafd aan olijfolie, Parmezaanse kaas en romige risotto. Wat een prachtige ontwikkeling! Helaas lijkt de echt pure Italiaanse keuken nogal eens te worden vergeten en worden teveel producten bij elkaar toegevoegd. Carpaccio is in Italië bijvoorbeeld alleen het beste vlees met wat olie, peper, zeezout en Parmezaanse kaas. Wie heeft die truffelmayonaise bedacht? Tijdens onze Italiaanse kookworkshop bereiden wij samen met u pure Italiaanse gerechten. Prachtige, volle smaken in eenvoud gepresenteerd. Onze chef vertelt u het hoe en waarom achter de ingrediënten, smaken en smaakcombinaties. U zult zich in Toscane wanen en nooit meer andere risotto willen eten.

Start offerteaanvraag

Italiaanse kookworkshop

Wat is de inhoud van deze Italiaanse workshop?

 • 4 Italiaanse gerechten bereiden in groepjes
 • Koken met heldere Italiaanse recepten
 • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
 • Begeleiding van de chefs
 • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
Italiaanse kookworkshop De Heeren van Driebergen

Wat gaan we maken?

De onderstaande Italiaanse gerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Italiaanse kookworkshop maken.

Antipasti Di Signoro

o.a. Gegrilde Courgette gevuld met roomkaas, Pizzini Bianco, Rode ui met Aceto Balsamico

Salsicciotto di Vitello

saucijsje van kalfsvlees met venkel met en druivenmosterdpuree


Lombatello Grigliato

Gegrilde bavette met een saus van ossenstaart

Tartu di Limone Cagliata

Roomboter Zandtaartje met Lemoncurd en seizoensfruit

Aanvullingen

U kunt de Italiaanse kookworkshop nog leuker maken met bijvoorbeeld:

Italiaanse kookworkshop amuses

3 luxe amuses – € 9,25

Begin de avond met heerlijke amuses bij de borrel. Welke amuses u krijgt, ligt aan wat de markt ‘s ochtends te bieden heeft. Voorkeur of dieet wensen? Wij houden er rekening mee.

Italiaanse kookworkshop drankarrangement

Drankarrangement – € 23,50

Prosecco bij binnenkomst, Hertog Jan pils, huiswijnen van Heeren van de wijn (Frankrijk), frisdranken, koffie en thee met zoetigheid. De afkoop geldt voor 5 uur.

Italiaanse kookworkshop wijnarrangement

Wijnarrangement – € 15,50

Bijpassende wijnen bij elke gang. Onze passievolle gastheer verteld u alles over de wijnen en het proces dat er aan voorafgaat.

Italiaanse kookworkshop give away

Give away “Schort met eigen opdruk” – € 18,50

Bedrukte schorten voor de groep, uitgedeeld voor aanvang van de workshop. Mogelijkheid voor bedrukking van uw naam, logo of slogan

Interesse?

 • Italiaanse kookworkshop: € 61,50.
 • Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.
 • Duur Italiaanse workshop: ca. 5 uur.
 • Vanaf 12 personen.
 • Dieetwensen en allergieën zijn geen probleem!
 • Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.

Tijdens onze Italiaanse kookworkshop bereiden we vier heerlijke Italiaanse gerechten in groepjes. Onze professionele chefs begeleiden u de gehele kookworkshop. Uiteraard kunt u altijd uw eigen inzicht en creativiteit toepassen tijdens het maken van gerechten. Bij ons werkt u altijd met verse en seizoen producten. Het menu is daarom afhankelijk van het aanbod en het seizoen. De duur van de tapas workshop is circa 5 uur. Onze kookstudio beschikt over ruime kookeilanden en een sfeervol en uniek restaurant. Parkeren kan gratis op ons eigen terrein. U kunt de Italiaanse kookworkshop nog leuker maken met diverse aanvullingen. Een speciaal drank- of wijnarrangement? Of vooraf beginnen met heerlijke amuses en een borrel? Bedrukte schorten laten maken voor de gehele groep? Bij De Heeren van Driebergen kan het allemaal!

Op onze website kunt u gemakkelijk aangeven met hoeveel personen u de Italiaanse kookworkshop wilt volgen en welke aanvullingen u wilt toevoegen. Hierna kunt u de offerte aanvraag verzenden. Specifieke wensen, dieet wensen en allergieën kunt u altijd aan ons doorgeven. Wij zorgen voor de perfecte culinaire avond op maat samengesteld! Vrijblijvend contact opnemen? U kunt altijd mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl of telefonisch contact opnemen via 030-8201287. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur.

Start offerteaanvraag