Tapas workshop

In Spanje verbazen we ons altijd over die lekkere hapjes bij de borrel. Voor Spanjaarden zijn restjes heilig en vormen ze de basis van de creativiteit van de chef. ‘No waste’, fantastisch toch?

Inmiddels is tapas ook in Nederland erg populair en wij zijn er gek op! Bij De Heeren van Driebergen kunt u deze Spaanse ‘amuses’ daarom zelf bereiden tijdens onze leuke tapas workshop. Sappige gehaktballetjes van biologisch kalfsgehakt, met specerijen gekruide kipspiesjes en heerlijke ‘tortilla’ zijn maar enkele voorbeelden uit onze tapas workshop. Olé!

Start offerteaanvraag

Tapas workshop

Wat is de inhoud van deze Tapasworkshop?

  • 6 Tapasgerechten bereiden in groepjes
  • Koken met heldere tapasrecepten
  • Eigen inzicht en creativiteit toepassen
  • Begeleiding van de chefs
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten
tapas workshop de heeren van driebergen

Wat gaan we maken?

De onderstaande tapasgerechten gaan we in groepjes tijdens deze unieke Tapas workshop maken.

Salade aubergine met hazelnoot en kruidenolie

Ceviche van seizoenvis

Albondigas; sappige balletjes met specerij dipje

Spies van kippendij met avocadodip

Tortilla traditionale!

Gevulde sinaasappel, guirlache en pure chocolade met Licor 43

Aanvullingen

U kunt de Tapas workshop nog leuker maken met bijvoorbeeld:

tapas workshop amuses

3 luxe amuses – € 9,25

Begin de avond met heerlijke amuses bij de borrel. Welke amuses u krijgt, ligt aan wat de markt ‘s ochtends te bieden heeft. Voorkeur of dieet wensen? Wij houden er rekening mee.

tapas workshop drankarrangement

Drankarrangement – € 23,50

Prosecco bij binnenkomst, Hertog Jan pils, huiswijnen van Heeren van de wijn (Frankrijk), frisdranken, koffie en thee met zoetigheid. De afkoop geldt voor 5 uur.

tapas workshop wijnarrangement

Wijnarrangement – € 15,50

Bijpassende wijnen bij elke gang. Onze passievolle gastheer verteld u alles over de wijnen en het proces dat er aan voorafgaat.

tapas workshop give away

Give away “Schort met eigen opdruk” – € 18,50

Bedrukte schorten voor de groep, uitgedeeld voor aanvang van de workshop. Mogelijkheid voor bedrukking van uw naam, logo of slogan

Interesse?

• Tapas workshop: € 61,50 per persoon.
• Duur Tapas workshop: 5 uur
• Bovenstaande prijzen zijn per persoon, op basis van minimaal 20 personen en exclusief BTW.
• Bent u met meer of minder dan 20 personen? Vraag een offerte aan.
• Het menu is afhankelijk van aanbod en seizoen.

Heeft u specifieke wensen en wilt u een culinaire avond op maat? Vraag gerust een offerte aan.

Tijdens onze tapas workshop maakt u 6 heerlijke tapasgerechten in groepjes. Er worden zowel koude als warme tapas gerechten gemaakt en onze chefs begeleiden u de gehele workshop. Uiteraard kunt u altijd uw eigen inzicht en creativiteit toepassen tijdens het maken van de tapas gerechten.

Bij De Heeren van Driebergen werkt u altijd met verse en seizoen producten.  Het menu is daarom afhankelijk van het aanbod en het seizoen. De duur van de tapas workshop is 5 uur. Onze kookstudio beschikt over zeer ruime kookeilanden en een sfeervol restaurant. Op ons eigen terrein kunt u gratis parkeren. Verder kunt u de tapas workshop nog leuker maken met diverse aanvullingen. De avond beginnen met lekkere amuses en een borrel? Of liever een speciaal drank- of wijnarrangement? De Heeren van Driebergen zorgt voor de perfecte workshop! Online geeft u gemakkelijk aan met hoeveel personen u de tapas workshop wilt volgen en welke aanvullingen u wenst. Hierna vraagt u de offerte aan. Heeft u specifieke wensen? U kunt dit altijd aan ons doorgeven!

Interesse in de workshop tapas maken of contact opnemen? Wij zijn doordeweeks van 09:00 uur tot en met 18:00 telefonisch te bereiken op 030-8201287. Ook kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl. Wij doen er alles aan om de perfecte culinaire avond op maat samen te stellen.

Start offerteaanvraag