Media

De programma’s die tot op heden bij ons opnames hebben gemaakt:

Hoe word ik 100? – Omroep MAX

In het programma Hoe word ik 100? volgt MAX zes mensen die lijden aan welvaartziektes zoals diabetes, overgewicht, stress en hart- en vaatziekten. De kandidaten proberen, met begeleiding van een medisch team, in vijf maanden van hun aandoeningen af te komen door gezond te leven.

Ja, Ik Wil… Een Taart! – RTL4

Tijdens deze bakshow volgt John Williams steeds drie bakteams die een bruidstaart maken voor de grote dag van een bruidspaar. De teams gaan de strijd aan om de perfecte taart te bakken in onze mooie kookstudio. Vervolgens moeten ze de taart naar de locatie van de bruiloft vervoeren. Het bruidspaar bepaalt welke taart het beste bij ze past en welk team wint.

24Kitchen met Estée Strooker

Sinds kort heeft Estée Strooker het eerste vegetarische programma op 24Kitchen: Vlees noch Vis. Ook heeft Estée een blog op 24Kitchen.

Op Zoek Naar God – EO

In Op Zoek Naar God trekken vijf BN’ers zich terug in een oud Frans klooster. De BN’ers zijn: rapper en presentator Lange Frans, dj Isis, playmate Zimra Geurt, zwemkampioene Inge de Bruijn en stylist en presentatot Maik de Boer.

Prakkie voor een Prikkie – ING bank

Haal het meeste uit je studentenbudget. De reporters Bart en Thomas prakken voor iets meer dan 5 euro heerlijke tonijnburgers in onze kookstudio. Bekijk hier hoe ze dat doen.

Online recepten van Lidl met Ramon Beuk