De Heeren van Driebergen breidt activiteiten uit met de overname van Jachthuis Beukenrode

De Heeren van Driebergen heeft het Jachthuis op Landgoed Beukenrode overgenomen. Met deze overname breidt de Heeren van Driebergen haar huidige evenementenlocatie en kookstudio uit en zet nog meer in op culinaire beleving. Jachthuis Beukenrode zet haar activiteiten onder haar eigen naam voort.

Jachthuis Beukenrode is een uniek landhuis in Midden-Nederland en onlangs benoemd tot Rijksmonument. Het ruime landgoed en het klassieke pand biedt de mogelijkheid voor verschillende bijeenkomsten, bruiloften, vergaderingen en in- en outdoor activiteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Het onlangs gerenoveerde Jachthuis behoort tot een van de meest sfeervolle en veelzijdige evenementenlocaties in deze regio. Voormalig eigenaresse, Chantal Polhout, blijft actief binnen Beukenrode.

Landgoed Beukenrode

Feestelijke opening
Ondernemer Bernard van Eck van der Sluijs: “Deze overname is een prachtige ontwikkeling voor de Heeren van Driebergen. In beide ondernemingen staat beleving centraal. Door de prachtige Jachthuis aan onze bestaande locatie toe te voegen, krijgen wij de mogelijkheid om onze diensten bij een breder publiek aan te bieden en nog meer te focussen op de beleving van onze gasten.”
Op 26 januari 2017 vindt de feestelijke opening plaats in Jachthuis Beukenrode.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bernard van Eck van der Sluijs
bernard@deheerenvandriebergen.nl

De Heeren van Driebergen
De Heeren van Driebergen bestaat uit drie ondernemers met ruime ervaring in hospitality, events en catering. De unieke kookstudio in Midden-Nederland biedt verschillende kookworkshops in streek- en seizoensproducten, ruimte voor diner, borrel, vergaderingen en catering. De Heeren van Driebergen was onlangs te zien in de tv-programma’s ‘Ja, ik wil een taart!’, ‘Het perfecte plaatje’ en ‘Hoe word ik 100?’