Vergaderlocatie Driebergen

Zoekt u een unieke vergaderlocatie in Driebergen en omgeving? Dan verwelkomen wij u graag bij De Heeren van Driebergen. Een vergadering is bij ons een culinaire beleving. Dankzij onze diversiteit aan vergaderarrangementen is er voor iedereen wat wils. Daarnaast kunt u een arrangement geheel op maat samenstellen, zodat deze voldoet aan alle wensen en behoeften van uw team. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ontbijt, een speciale thema kookworkshop, een borrel en zelfs een barbecue. Kortom, de perfecte vergaderlocatie met ontzettend veel keuze!

Voordelen van onze vergaderlocatie in Driebergen

Vergaderen met uw team is bij ons praktisch, uniek en sfeervol. De Heeren van Driebergen is centraal gelegen, in een mooie bosrijke omgeving. Onze vergaderruimtes zijn mooi ingericht en beschikken over ruime tafels en lekker zittende stoelen. Op onze locatie is een terras aanwezig waar u even tot rust kunt komen en kunt genieten van de zon. Op ons terrein kunt u altijd gratis parkeren.

Contact opnemen ? | Vergaderlocatie Driebergen

Heeft u interesse of vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via 030-8201287. Daarnaast kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl. Wij verwelkomen u graag op onze unieke locatie in het prachtige Driebergen!

Vergaderarrangementen

Vergaderlocatie Driebergen

3 uur – Arrangement

Vergaderlocatie Driebergen Utrecht tafels

6 uur – Arrangement

Vergaderlocatie Driebergen Utrecht schrijfblok

8 uur – Arrangement

Alle vergadermogelijkheden

Per uur

Ontbijten

Lunchen

Breek de middag

Borrelen

Dineren

Kookworkshop

BBQ