Vergaderlocatie Utrecht

vergaderlocatie utrecht - De Heeren van Driebergen vergaderlocatie utrecht 2 - De Heeren van Driebergen vergaderlocatie utrecht 3 - De Heeren van Driebergen vergaderlocatie utrecht 4 - De Heeren van Driebergen vergaderlocatie utrecht 5 - De Heeren van Driebergen

Bent u opzoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een vergadering bij De Heeren van Driebergen is een culinaire beleving. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan. U kunt deze arrangementen geheel naar eigen keuze samenstellen. Denk hierbij aan de tijdsduur, maar bijvoorbeeld ook een ontbijt, een kookworkshop, een barbecue of een borrel. Kortom, de perfecte locatie voor een vergadering!

Basisarrangement vergaderlocatie Utrecht

Voor zakelijk bezoek hebben wij een praktisch basisarrangement samengesteld. Hierbij wordt de vergadering volledig verzorgd en heeft u geen omkijken naar randzaken. In combinatie met onze prachtige vergaderzaal is dit dé vergaderlocatie in omgeving Utrecht.

Basisarrangement:

  • Locatie exclusief tot uw beschikking
  • Nespresso koffie & Piramide thee
  • Verse sappen
  • Handfruit en energierepen
  • Flip-over en geluidsinstallatie (incl. microfoon)
  • Projectiebeamer incl. scherm
  • Wifi voor alle gasten
  • Huisgemaakte brownies/koekjes

Mogelijkheden vergaderlocatie Utrecht

Op onze vergaderlocatie in Utrecht bieden wij naast het basisarrangement ook extra mogelijkheden. Vergaderen op een lege maag is natuurlijk niet ideaal. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor diverse culinaire belevingen. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid ontbijt bestaande uit lokale kwaliteitsproducten, of een heerlijke lunch waarbij er ruime keuze is. Zelfs voor een kookworkshop of een barbecue is onze vergaderlocatie perfect. Natuurlijk bieden wij ook nog de mogelijkheid om te heerlijk te borrelen.

Vergader met uw team en profiteer van de vele voordelen die wij bieden.  Onze vergaderruimtes hebben een sfeervol interieur met ruime tafels en comfortabele stoelen. Daarnaast heeft de locatie een groot terras met de hele dag zon. Op ons eigen terrein kunt u altijd gratis parkeren.

Contact opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030-8201287. Ook kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij onze prachtige vergaderlocatie.