Vergaderruimte Utrecht

Vergaderruimte Utrecht - De Heeren van Driebergen Vergaderruimte Utrecht 2 - De Heeren van Driebergen Vergaderruimte Utrecht 3 - De Heeren van Driebergen Vergaderruimte Utrecht 4 - De Heeren van Driebergen Vergaderruimte Utrecht 5 - De Heeren van Driebergen

Op zoek naar een unieke en sfeervolle vergaderruimte in omgeving Utrecht? Dan bent u bij De Heeren van Driebergen aan het juiste adres. U kunt bij ons perfect vergaderen met uw team. In onze ruime vergaderruimtes kunnen tot wel 70 personen prettig vergaderen. Daarnaast is een vergadering bij ons een culinaire beleving. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan, welke u geheel naar eigen wensen kunt samenstellen. U kunt hierbij denken aan de tijdsduur, een gewenst ontbijt of lunch, een speciale kookworkshop, borrel of barbecue. Ook bieden wij speciale drank- en wijnarrangementen aan. Kortom, de perfecte locatie voor een vergadering met een culinair hoogstandje!

Basisarrangement vergaderruimte Utrecht

Voor ons zakelijk bezoek hebben wij een praktisch basisarrangement samengesteld. De vergadering wordt hierbij volledig verzorgd, waardoor u nergens naar hoeft om te kijken.  In combinatie met onze prachtige vergaderzaal is dit dé vergaderruimte in omgeving Utrecht.

Basisarrangement:

  • Locatie exclusief tot uw beschikking
  • Nespresso koffie & Piramide thee
  • Verse sappen
  • Handfruit en energierepen
  • Flip-over en geluidsinstallatie (incl. microfoon)
  • Projectiebeamer incl. scherm
  • Wifi voor alle gasten
  • Huisgemaakte brownies/koekjes

Mogelijkheden vergaderruimte Utrecht

Naast het basisarrangement bieden wij diverse andere mogelijkheden om uw vergadering geheel naar wens te laten verlopen. U kunt bij ons kiezen voor diverse culinaire belevingen, zoals een uitgebreide lunch, diner of een leuke kookworkshop. Wij werken met lokale en kwaliteitsproducten en bieden altijd ruime keuze. Natuurlijk bieden wij ook nog de mogelijkheid om na te genieten van een borrel zodat u kunt ontspannen en de dag kan doorspreken.

Vergader met uw team in onze vergaderruimte en profiteer van de voordelen die wij u bieden. Onze vergaderruimten zijn sfeervol ingericht en beschikken over ruime tafels en comfortabele stoelen. Daarnaast beschikken wij over een mooi en groot terras. Op ons eigen terrein kunt u altijd gratis parkeren. Interesse of vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030-8201287. Ook kunt u mailen naar info@deheerenvandriebergen.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij onze prachtige vergaderlocatie.